Maskinen!

Wiiee! Underbart solig och skön dag idag! Började med att sola och släppa ut hästarna på ett nytt bete, där vi precis tagit hö, oj oj va de blev glada och bjöd på världens uppvisning! :D Riktigt skoj å se!^^,
Sen åkte jag till Fårösund, på vägen så såg jag ojnareskogens beskyddare som satt upp en massa skyltar och lappar.. ändå bra att det händer något! Helt absurt att Nordkalk ska få förstöra så som de tänker :S Väl framme i fårösund var det sjuukt mkt folk på väg till Fårö! :P Men jag skulle till frissan jag, toppade lite, åh så skönt att få de klippt!
Sen har resten av dagen flutit på, jag å morsan åkte till slite och handlade lite. Jag införskaffade äntligen ett par grymt sköna gladiatorsandaler som jag letat länge efter. De var lite dyra men riktigt bra i skinn å allt så de kommer jag nog kunna använda flera somrar!=)
Nu grillar vi lite i trädgården sen så ska jag åka in till Visby och hämta ut Lars winnerbäckbiljetten till den 2 aug! :D Ska dit med Madde, ska bli superskoj! Men ikväll blir det utgång med Linn å vi ska se Maskinen på gute, de som bl.a gjort låten "alla som inte dansar", och "krossa alla fönster". Lär bli drag! :D

Peace out.
/M.

Lilla Billy =)

Hälsat på min kusin m. familj idag =) Jätteroligt har inte träffat dom sedan de gifte sig för redan flera år sedan! Nu har de hus, hund och en liten Billy! =) Så otroligt liten söt bebis! Mysmys.

Idag har jag haft lite av alla känslor men det är skönt att landa i känslan av tacksamhet. Tacksam över att jag får leva i denna underbara värld. Tacksam över det som varit, det som är och det som komma skall.

Njut av nuet!

Peace out!
/Miss M.

8 Juli - Kafferep på Kauparve!

Hellu!
Varit en fantastisk fyradagars-ledighet som avrundades med utekväll igår med ett glatt tjejgäng och en runda på gutekällarn, jisses vad med folk och jisses vilken värme de blev på dansgolvet, huvaligen! XD Den där åskan som kom häromdagen hjälpte knappast något.. hoppas de blir lite klarare luft ssnart iaf, svårt att sova när det är så kvavt! Men annars klagar jag inte på värmen! Min kropp älskar 20-25 plusgrader eftersom jag största delen av året upplever -20 -- -25 grader! XD
 
Idag var det kafferep på kauparve! Riktigt lyckat anordnat av Magga och Ylva Wahlén! Massa söta tanter och massor av goda bakverk var det! Dessutom hade vi tur med vädret, soligt och fint så vi kunde sitta ute! Jag lär definitivt komma fler gånger! :D
 
Imorn är det jobb 10-20 sedan ledig i tre dagar för att sen jobba helg och fyra dagar in i nästa vecka! :P bye bye life for a week! ;)
 
Sov så gott!
 
Kramar Marika

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0