Det var då själva f*n..!

Kom precis in efter vart i stallet en sväng.. inga good news där inte.. eller jo på sätt och vis. Som sagt har Cikoria fått en envis mugg som hållit på sen tidigt i höstas. Jag har haft veterinär ute två gånger och själv har jag svårt (läs nästintill omöjligt) att behandla henne för att hon tillåter mej inte att röra det som gör ont. Lättare för en veterinär som ger henne lugnande fast tom då bråkar hon men utan det.. nej finns inte en chans..=( iaf så verkar muggen nästan försvunnit på frambenen, ingen svullnad heller. Men då bakbenet.. som såg ut att gå ner å torka upp men imorse såg jag att de såg ut som att hon blödde, inte från karleden utan mer på framsidan av benet, tänkte att hon slagit sej i boxen lr nåt. Men såg ju nu ikväll att det är muggen (eller vad de nu e?! måste ringa vet på mån å höra om provsvar!) nu gått bort från mitten av karleden men sökt sej framåt istället så det som såg ut som blod var bortfrätat hår så man såg den rosa huden =( stackars tjejen måste fortfarande ha mkt ont fast hon springer ju omkring betydligt mer nu än för några veckor sedan men iaf..

hur kul är det med mugg som vägrar gå bort?
hur kul är det med mugg som jag inte kan behandla?
hur kul är det med mugg när jag inte ens fått reda på om exakt vad det är?
hur kul är det med mugg som gör så att din häst har ont hela tiden och du kan varken rida, träna den lr ngt annat?

mugg är inget jag önskar min värsta fiende..

just nu känns det bara för jävla pissigt.. vfr skulle hon få detta? Hade sett fram emot att träna henne nu höst/vinter när ja jobbar mindre än somras och antagligen sälja henne till våren, men som de ser ut nu kan jag varken träna henne lr sälja henne.. men aja, det är bara att härda ut, kämpa på.. fast det är ju stackars Cikkan som har ont =/ inte för att hon verkar deppig å så för det men det tär ju på mej att se henne så oxå.. och även om det försvinner helt ett tag är risken stor att hon får det igen :'( nä vill inte tänka mera på detta då det gör mej djupt deprimerad..

sry om jag dragit en negativ våg, eller snarare tsunami över min blogg men kände verkligen att jag behövde få skriva av mej om skiten..känns lite bättre nu..typ.. eller ja..nått åt de hållet iaf.. XD

Känner att jag måste kontra me lite positivt för att inte fastna i neggo-träsket!  vad har hänt idag som vart positivt? JO, jag vaknade kl 8 med ett leende å världens energi! =) måste haft en trevlig dröm lr nåt =P så ja rusade ut i stallet och släppte ut pållarna, mockade, in igen.. bara fick ett sånt där infall av att dra på världens volym på högtalarna å ta tag i dammsugarn så drog jag ett race me den i nästan alla rum! Kändes otroligt skönt! Sen åkte jag å mamma på julmarknad i tingstäde! En marknad under jorden i en gammal militärfästning =P rätt coolt men ändå lite läskigt, mkt var kvarbevarat precis som de vart när folk var aktiva där.. kanoner, sängar, köksutrusning osv.. i ett rum gick strömmen när vi var där å kollade på hantverk.. lite creepy =S men som tur var sålde några ljusstakar å hade levande ljus som brann och lös upp lite iaf. Sen, lite senare, bar det av till Bläse julmarknad oxå som är tradition för mej å mamma iaf. Mycket folk, mycket jul, mycket julstämning!! Köpte en jättefin murgrönakrans och handgjorda chokladpraliner = lyxigt gott!! Smuttade även på varm glögg för tio kronor som gick till en skolresa (man vet ju själva hur de kändes att samla in pengar till sånt XD) medan vi gick runt bland stånden.. ute hade de ponnyridning på små söta russ!! och jo, jag erkänner, jag var sugen på att rida men tyvärr är jag ju något stor till de små russen^^, Klappade iaf den ena som verkade lite nervös av att stå mitt uppe i allt vimmel.. även en del hundar verkade mindre nöjda me situationen och stod å ylade.

Och imorgon är det julskyltning i Visby!! Det är ju inte heller helt fel =)
Första advent.. jag som skulle baka både lussekatter och pepparkakor tills imorn..eller ja, teoretiskt sett hinner jag ännu baka de imorn men får väl se om det blir så. Finns viljan där så^^,

Ha en trevlig första advent!

kramar Marika

Sade någon jul..?

Jo, julstämning får jag verkligen av detta vädret.. vart på jobbet större delen av dagen och kunnat betrakta snöflingorna som singlat ner hela dagen.. lastbilar som fastnat på parkeringen XD och talgoxar som bestämt sej för att flyga in och få lite värme. Jag förstår dom, jag hade gjort samma sak en dag som denna. Vfr flyga söderut när det finns ica butiker? =P
Först var det bara en liten birdie.. ett tag senare vart de två. Rätt komiskt att se chefen å en kollega springa runt me nät å försöka fånga pippifåglarna ^^, sen försvann de ett tag men några timmar senare var en av dem (?) tillbaka igen.. haha de e rätt smarta ändå de där fåglarna.. dock rätt trevligt att få höra fågelsång när man jobbar! Minus för att de skiter ner och risk för att du får en fågel i skallen.. =P

Annars tycker jag personligen att julafton kunde varit idag, den 24 november, iställe. för de tradionsenliga, 24 december!! Ja menar vi hade vädret! Ett sånt juligt väder har vi inte haft på julafton på åratal.. och tro mej, gräsmattan kommer vara grön på jul så satsa på att spela fotboll me familjen lr ngt ;o) Haha nä men  vi får väl se va de blir av..

Och idag bokade jag biljett till pälskling<3 som fyller 20 den 14 december!! =D. Åker upp den 12 å antagligen hem den 14 beroende på hur mkt jobb d blir den veckan.. kollade även biljetter för nyår men fan de va ju inte direkt billigt (över tusen spänn på flesta biljetterna runt nyår!) så jag lär ju få hålla mej på ön för såå bra lön har jag inte.>< hörde nån mej säga böööring...xD
missar julfesten me jobbet..visby strand, julbord, babben.. de  e ju såklart lite tråkigt men men att saker krockar thats life.
snart e de första advent!!! ME LOVE X-MAS VERY MUCH<3!!
lär bli bläse på lördag men missar julbord me 'glutenklubben' den 7, har jobb hela dan.. kan ju ta ledigt men förlorar ju jäävligt mkt cash på de plus att äta mej fet kan jag göra alla andra dagar me haha huuue jag bannlyser nog vågen över jul..lr till efter nyår.. lr skit samma lär slänga ut den 4-ever å vips va de problemet löst ;o)

får se nu då hur länge snön stannar kvar..?...hmm jag tippar på.. onsdag!! ^^,
jobbar imorn me då.. kvällspass, hoppas jag känner mej piggar än idag.. mmm sure knappast troligt men ja hoppas på lite mer kunder än idag iaf.. verkade som att inte så många vågade sej ut i detta.. förståeligt iochförsej.

Se så, ut å lek i snön me er nu medans den ännu ligger där, vit å välkomnande =)

snöiga kramar från moi

Love Hurts

Tiden går fort när man har roligt.. tiden går även fast man har tråkigt såklart men då känns allting så himla låångsamt.. Så egentligen borde man ju sträva efter att ha så tråkigt som möjligt i livet för att få ett långt liv... fast nej.. ja lever nog hellre snabbt, intensivt har skitskoj och det måste ju ändå vara bra om ja känner att det gott fort när jag ligger på min dödsbädd? då vet jag ju att jag haft kul iaf.. aja XD hur som helst det jag ville säga från början var att Eduardo<3 åkte hem nu ikväll efter två veckor och tiden han var här gick så himla fort förbi..:'( jag hatar att lämna honom på flygplatsen.. det blir bara värre och värre för varje gång särskitl då jag inte vet riktigt när vi kan ses igen. Love hurts.

Love hurts, love scars,
Love wounds, and marks,
Any heart, not tough,
Or strong, enough
To take a lot of pain,
Take a lot of pain
Love is like a cloud
Holds a lot of rain
Love hurts, ooh ooh love hurts

Im young, I know,
But even so
I know a thing, or two
I learned, from you
I really learned a lot,
Really learned a lot
Love is like a flame
It burns you when its hot
Love hurts, ooh ooh love hurtsOch nu är det vinter på riktigt, snöade när jag körde från flygplatsen.. har väl delade känslor om vintern. Tycker det kan vara jättemysigt när det är snöstorm ute och man har det varmt och mysigt inomhus.. en chokladtermos i pulkabacken (när/om det är snö såklart!)..en vintermorgon när snön ligger och gnistrar, solen skiner och det är helt stilla i luften<3 men hur många såna dagar har vi egentligen på vintern? Inte många.. Men time goes by och snart är det vår igen!

Fick resultatet från högskoleprovet hemskickat igår.. gick ju sådär.typ :S medel iaf ^^, men spännande och se hur det  blir med utbildningen jag sökt.. hoppas på det bästa men andra gånger jag har sökt har det ju inte funkat så ja.. jag får se^^,

Blir lite jobb i helgen, skönt att ombyggnaden på jobbet äntligen är klar. Ett tag kändes det som att röran aldrig skulle ta slut  =P Nu ska jag bara lära mig hitta igen så jag kan hjälpa kunderna att hitte XD

Ne.. nu ska ja nog lägga mig å slappa lite.. sen blir de väl idol kl åtta, mobba mej inte. Jag gillar att se på sånt ingen annan gillar..
Im special^^, everybody who knows me know that ;.)

Peace out dudes

Mackan

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0