Long time no see

det var ett tag sen jag skrev ngt men så har det hänt en hel del oxå (plus att datorn har fått vila nu när jag kommit hem). Jag kom hem den 4e juni om jag minns rätt, och sen tog de några dagar att känna sig hemma, så är det alltid.. en liten "omställningsperiod" men det skönaste var såklart att få sova i min egna sköna säng!!
sen åkte Cikkan till rone för en prövomånad på nationaldagen. Nu har hon varit borta i lite mer än två veckor, så snart måste vi åka å hälsa på henne och se hur det går!
Sen hade jag ett par dagar med underbart väder, soligt och ganska varmt då jag bara tog det lugnt och njöt.. sen blev de grillkväll hos emma men sen blev de sämre väder och då blev de filmkväll me sara (vi måste se klart pirates 3 ju!!), lite stadsshopping me lena å sara, ridning trots lite tråkigt väder och sen städning av huset och så blev de lite firande me släkten dan innan mammas födelsedag :) och vips hade jag varit ledig redan lite drygt 10 dagar!! Sen den 16e åkte jag och sara den lååånga vägen till skåne (hon till hbg och jag till ängelholm) trots att vi var dötrötta och missade ett tåg (j***'a tåg alltsåXD!) så var det ändå ganska kul och ett minne för livet, fanns ju en hel del intressanta människor på tåget..haha ;)
Väl framme i skåne så märkte jag att det var exakt lika crapy väder som hemme på ön men men, så de blev inget häng på beachen i äng.holm. (lite synd faktiskt) men ja fick håret klippt och en hel dag på väla med älsklingen!<3 fick även se deras übersööta lejonkanin som verkligen levde upp till sitt rasnamn.. han heter cocos, väärldens sötaste men han hoppade ur sin bur så ofta han kunde och han har verkligen en fluff-lejon-man..soo cuute<3!!
sen var vi i hbg, satt vid stranden och hade picknick i solen <3 de var jättetrevligt och sen såg vi på när christels pojkvän spelade "beach-fotboll" såg jävligt jobbigt ut :P
sen blev det midsommar och den blev ju inte riktigt som jag hade tänkt.. de var en mindre lyckad kväll för många har jag hört sen.. så gick jag i sömnen på midsommar oxå :s men men är det midsommar så är det.. då kan vad som helst hända.. kan ju informera om att vi nu går mot mörkare tider igen^^, och vips där blev jag hatad av alla XD haha
Men nu får vi passa på att njuta av sommaren som verkar ha kommit till sist? Are ya feelin' me?! :P
En positiv grej är att gräset har växt som faaan nu när de regnat som förhoppningsvis får vi hö som räcker hela vintern!! Jippie!!!
Började jobba igår.. var trött som fan för kom hem från skåne i söndas.. och så är det som dom säger, ju mindre man gör desto slöare blir man, och efter vart ledig i två veckor, då vart ja suuperseg! XD får hoppas det känns bättre snart. hur som helst blir jag alltid glad när jag får lönen sen den 25e..juli!!! Låååångt dit..
Annars ser jag fram emot en mysig, varm skön sommar innehållande ett bröllop, sköna kvällar vid havet, jobb, festande, (naken?!)bad, picknickar, filmkvällar, grillningar, solande.. osv.. Me LOVE the summer!!

nu väntas lite disk..tjihoo...!

so long!!
/marikis

sommarminnen..<3<3T1 strax avklarad då :)

Jaa, kan man tänka sej, termin 1 är redan avklarad (så när som på en inlämningsuppgift som ska va inne tills imorn men den får jag kämpa med hemma, hinner inte ida, jag reser ju strax!)

jag hade verkligen ingen aning om vad jag gav mej in på när jag drog iväg med en fullpackad väska upp i Norrland, den där kalla söndan i januari :P men hade jag vetat att det skulle innehålla så mycket snö och kyla, studier, skratt, gråt, utlåsningar, vilsegåningar, mysiga helger, vilda fester.. så hade jag gjort om allt än en gång!!! :). Även om det har varit tufft många gånger (tentaångest och saknad efter familj, vänner och djur är inte de roligaste!) så har det alltid löst sig tack vare de underbara människor som finns omkring mig.. både på nära håll här i umä och de som är flera hundra mil bort på en ö i havet eller nere på sveriges sydligaste breddgrader<3

jo och nu sitter jag och utvärderar lite för mig själv.. med de gröna björkarna böljandes i vinden utanför mitt fönster och ett äppelträ (eller va de e:P) har slagit ut i blom.. så kommer jag fram att jag gillar nog umä ändå (jo vi som bott här får säga umä;) Lagom stad, vacker natur!! Synd bara att den e gömd under snö så länge under året!

Nä, nu får ja dra sista rycket me dammsugaren å käka någe sen går bussen till flyget ..som går till bromma..som går till visby..framme runt 21 å hemma på gårn runt 22 då., sova i min egna mjuka säng..heaven!!

Hoppas alla får en helt underbar sommar och att vädergudarna är på vår sida, me mycke sol å värme å sköna dopp i havet!!

See y'all out there!!

/makaki

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0