Liljansberget! :D

oj oj vad livet snurrar på fort nu! AfasiPraktiken som varit nu i nov, oj så lärorikt å oj vad snabbt den månaden for iväg.. och samma dag som praktiken avslutades så fick jag reda på att jag fått min första lägenhet någonsin, en 2:A på Liljansberget!! Helt sjukt alltså kan ännu inte fatta att jag efter två år skall flytta från mariehem till ett av de nyaste områdena här i ume.. ja, jag vet ja har ändå bott här i 2 år och Ja ja är väldigt less på korridorslivet men samtidigt är det en trygghet.. å ja e sämst på förändringar, gillar ju trygghet.. men ja tror nog att jag kan finna tryggheten på det nya stället med det är bara de praktiska allt med flytten som gnagar lite.. men ja e inte ensam i de här så de ska nog allt lösa sej^^,
ja praktik ,kurser och lägenhet.. ja önskar ja kunde stänga av tankeapparaten ibland men det är så svårt.. kollade på vår blivande lägenhet idag, väldigt fräscht område må ja säga tror vi kommer trivas bra där :) men ack så mycke pirr i magen med allt som skall fixas.. hoppas bara flytten sker mitt i en lugnt period i skolan. hoppas! ser så mycker fram emot att få mitt eget place.. å få bo med eduardo förstås!<3 det är ju oxå en ny grej, bo tsm :) som sagt tankarna snurrar... tror bara ja ska sova en stund så känns de nog bättre sen..
imorn väntar fullspäckad dag med teckenkursens början, vfu-seminarie. förhoppningsvis blir de ngn träning med som ja inte orkat idag..
ja inte mycke vettigt ja fick ur mej idag.. bättre lycka nästa gång:)
peace out.
/M

praktik..vecka III

ja jisses då var redan vecka tre (?!) på afasipraktiken avklarad..samma vecka vi fick reda på att hela klassen klarat afasitentan oxå, wiiee! :D
det har hänt så mycket dessa veckor..känslor, möten med människor, svåra situationer, frustration, glädje, sorg. Jag känner att det är lite mycket som snurrar i huvet nu men kan redan ana att denna praktik kommer sätta djupa spår i mej och jag har lärt mej så ofantligt mycket! Detta har varit så otroligt lärorikt och det är verkligen på denna praktik man inser hur sjukt mycket talet är värt!! Utan det fugerar knappast inget..
men nu tar jag lite helg från allt praktikliv i skellefteå! har det annars väldigt bra där, älskar staden och e ju sambo där me emlan å nina, kan knappast bli bättre! Detta måste vara den roligaste, finaste, härligaste, ibland även jobbigaste november någonsin! å vet ni..ja börjar älska snö på vintern än allt de gråa hemma! vem vet kanske de blir en riktig norrlänning av mej med tillslut! ;)
Trevlig helg på Er!
Peace out.
/Miss M.

shoppingdag

nu har redan  halva afasipraktiken gått! det är helt ofattbart vad tiden kan springa iväg! precis som pengar.. har idag införskaffat rejäla vinterskor som även gav rejält hål i plånboken.. plus en massa annat som bara kom med i farten av all shopping och en kinamatsbuffe men de var längesen ja unna mej såhär mycket så känns ändå bra (märks här hjur ja försöjker bota mitt dåliga samveta, genomskinligt jo jag vet men det känns iaf bättre!;) förhoppningsvis håller nu skorna över denna istidsvinter å några till så att de inte blir så dyra i längden..
sen för att avrunda med ett citat från min pojkvän "pengar är som fett fast tvärtom"..tolkas på frivilligt sätt ;P
ha de gott!
/M

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0