För ett år sedan..

Precis på dagen, så tog jag min efterlängtade logopedexamen!! :D

Detta gjorde jag tillsammans med min fantastiska kursare som jag faktiskt skall få träffa i slutet på februari då det blir återträff!! Tjohoo!! :D Det kommer bli jätteroligt att träffa dem igen! Vi kommer nog att hålla till hos N & D som köpt lägenhet nu, de flyttar in i feb! :) Kul!!!

Idag hade jag sovmorgon till 7.30 :) Det är ju ändå två timmar mer än jag brukar sova så jag var pigg då! Knäppt..:P Varför kan man aldrig sova ut när man får?!

Idag ska jag börja packa så smått inför resan.. ska snart gå ut och handla lite då det börjar sina i kylen.. men man vill ju inte gå ut å frysa.. brr hatar att frysa!!:( Tur man härdades en hel del av att bo i Norrland iaf! ;)

Ha en fin lördag!!
/Miss M.

Färgade håret lite mörkare förra veckan.. rätt kul med förändring ibland! ^^,

Trött som ett ägg..

Arbetat ett par intensiva veckor nu på jobbet. Jag har verkligen mitt drömjobb just nu och måste nypa mig ibland för å fatta att jag verkligen gör det här.. Det var en lång och krokig väg som även var fylld med mycket glädje att utbilda sig. Att nu få omsätta mina teoretiska kunskaper i praktiken och finnas där för barn, ungdomar och deras föräldrar betyder otroligt mycket för mig!! Därför jobbar jag gärna mycket, jag vill göra de där lilla extra för alla.mina patienter..  och så länge jag brinner för de här med tt hjälpa andra så kommer jag att orka! Visst som sagt man blir trött men inte en sådan 'jobbig' trötthet utan mer en.tillfredsställande känsla att man gjort allt.man kan för.Ngn.annan under större delen av dagen..ge och ta..sånt är livet!:-) 
 
I helgen.måste jag börja packa inför Spanienresan.. Den 25;e januari när.det iväg.till mallis igen för nya.äventyr!:-) sedan väntar en.extremt efterlängtad vistelse i min gamla hemort Galicien!! <3 
 
Nu svider mina ögon mer och mer.. Dags att gå. 
 
Ciaaooo!!

2014

Nytt år! Nya möjligheter! :)
 
2013 är året jag helst vill glömma, bara lägga bakom mig och gå vidare.. det var så mycket som hände, både positiva och negativa saker men en sak är säker och det är att jag lärde mig en hel del om livet detta år och jag genomled en del saker man inte ens önskar sin värsta fiende.. i och med detta fick jag även reda på vilka människor som verkligen finns där för mig och inte när det krisar, kan vara bra att veta..
 
Detta år har precis börjat, och jag har ingen aning om hur det kommer sluta.. jag har litegrann planerat iaf nu första månaderna på året.. nu i jan åker jag till Spanien en sväng, det ska bli så roligt att återse gamla vänner. Äntligen. (Hoppas att jag kommer iväg denna gång..)
 
Arbetet jag har nu, är en sk "projektanställning". Jag vet därför inte alls hur länge jag har jobb.. först sade dem till januari.. sen förlängdes tjänsten till sista april.. så just nu vet jag inget om hur det blir till sommaren men jag hoppas verkligen jag får vara kvar på Talkliniken på Danderyds sjukhus då jag trivs väldigt bra.
 
Jag önskar verkligen att detta blir ett bättre år för oss alla!!<3
 
I övrigt så har jul och nyår varit väldigt bra, trevligt. Varit mycket hemma, hjälpt mamma som fick åka ambulans in efter nyår.. som tur var är hennes hjärta bra, men det var läskigt..:S
Passat på att träffa kompisar och vara mycket med hästarna, som alltid! :) Ed har även varit här sedan den 26:e så det har varit supermysigt.
 
Over and out.
/Miss M.
 
 

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0