Kullaberg

Just nu befinner jag mig hos Eduardos familj i skåne, ängelholm. Jag har sista veckan semester nu innan jag börjar skolan igen :) Man får passa på att njuta av att inte ha några bekymmer och bara ta de lugnt å umgås med Eduardo och hans underbara familj :)
Igår var vi vid ett naturreservat som heter Kullaberg. Det var otroligt vackert där, kändes inte som sverige! Vi gick runt där och klättrade på klipporna i flera timmar. Solen sken men de blåste otroligt mycket men det var inte kallt som tur var. Vattnet var otroligt fint!
Så det va lite om vad jag gör just nu :)  Bilder ska jag försöka lägga upp senare från igår!

Ha de gott!
/Marika

Härliga tider!

Kom på att imorgon har jag varit ledig en hel vecka!! Det känns helt fantastiskt! Skulle nog lätt kunna vänja mej med att ta sovmorgon, eller gå upp precis när man vill..äta frukost i evigheter.. fylla dagarna med det man vill! Så underbart.

Ikväll kom en av mina klasskompisar från Umeå till ön och hon hade med sig sin kille, syster å systers kompis! Riktigt glatt härligt gäng! Vi satt och prata, åt kalkonbuffe och efterätt of course saffranspannkakan! Nina blev helt kär i den, hon åt hela tre bitar, roligt! :)
Så efter att ha ätit, skrattat en massa å ätit lite till så gick vi ut å hälsa lite på hästarna och så, då hade dimman börjat komma in..riktig mystisk höstdimma, blev fina kort i halvmörkret stjärnhimlen var helt otrolig alltså! Saknat dessa magiska nätter!:) Det är ngt positivt med att mörkret kommer iaf! ;)
Så imorn är det alltså min sista dag här på ön för i sommar..:/ vemodigt! Jag ska packa de sista, rida med Emma, träffa Sara och så åka på grillfest hos dem som var hos mej idag,.. plus säga hej då till allt å alla här hemma..tung dag men den kommer nog bli minnesvärd oxå :)

Nej hu nu vill ja inte tänka mer på de! :P

God natt alla fina vänner.

Kramar Marika<3

Till dig morfar

"En gång skall du vara en av dem som levat för länge sen.
Jorden skall minnas dig så som den minns gräset och skogarna, det multnade lövet. Så som myllan minns och så som bergen minns vindarna.
Din frid skall vara oändlig som havet.."

Jag saknar och älskar dig så morfar.. kan inte förstå att du aldrig mera kommer tillbaka till oss.. Jag hoppas du har det bra, var du än är..Vila i frid älskade morfar<3


Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0