Je ne regrette rien

Nej, jag ångrar ingenting

Varken ont eller gott som är gjort, det gör detsamma för mig

Nej, ingenting, nej, jag ångrar ingenting

Allt har betalats för och sopats undan, det är Glömt

Jag bryr mig inte om det förflutna längre

Mina minnen, har jag gjort en brasa utav

Mina sorger, mina förnöjsamheter, jag behöver dom inte längre

Förkastat kärleken och alla problem det innebär

Bortglömt för alltid, jag börjar från grunden

Varken ont eller gott som är gjort, det är likgiltigt

Nej, ingenting, nej, jag ångrar ingenting

För mitt liv,min lycka, det börjar från och med  idag!

in vino veritas

ett ordspråk som jag lärde mig under de digra latinlektionerna i gymnasiet.. faktiskt ett av de få jag minns XP men det var väl för att det stämmer så jäkla bra!! det och "Carpe Diem"..
ja en del av er vet ju säkert va de betyder, it means "i vinet finns sanningen" å så brukar det ju vara.. när folk blir packade så slänger de ur sig ett och annat de aldrig skulle sagt annars!
de har jag ju fått tydliga exempel på..

aja nu måste ja fortsätta och plugga vet inte var den här avstickarn kom in ifrån men de hände ju ett å annat igår haha ;)

plugga plugga plugga
varje fredag å så sen till jul.. de tycker jag e kuuuul!! nee de var ju STÄDA den ramsan var till nu får ja sluta flamsa har två uppgifter kvar innan denna kursen är över wieeeeeee då ska de firas me buller å bång och dansning på stång!  och då jävlar sparas det inte på ngt vin änte!!

over and out
Miss M.

En ny dag

Har just suttit och tittat på nyhetsmorgon å ätit mysfrukost och jag tror han som skrapade lott idag har rekordet i snabbhet!! Han skrapade hela lotten på några sekunder?! de är väl att skrapa sakta som är själva grejen? jag tror iaf man vinner mindre om skrapar snabbt ;) haha!
Fast kanske ska ja börja skrapa snabbt, jag brukar ju ändå välja nitlotter så varför slösa min tid på att skrapa dom?! När man har 2 x100 000 2x50 000 2x25 2x1 000 000 osv..å man är säker på att just denna lotten is the one!  och man ska skrapa den sista å såklart förväntar jag mig att millen och lyckan ska ligga där under men nej då dyker helt plöstsligt ett annat belopp upp.. det är livets lott i ett nötskal.Jag ska nog sluta köpa lotter...

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0