I:a Adventshelgen

Har precis tagit slut och så var det måndag igen.. en regning måndag dessutom! Det var ju hur fint som helst i helgen med frost och bara några minusgrader. Det var perfekt julmarknadsväder, lite vitt på marken å precis så kallt så att man andades ut lite varm ånga.. Ja det var då väldans mysigt men vakna å hörde de bekanta smattret än en gång imorse (de ska inte regna såhär i norrland)
så blev jag blöt på vägen till skolan, blöt när jag gick på stan med J för att köpa lite mera julklappar (å passa på att äta chinafood!Mumma!) och blöt när ja tog cykeln hem igen.. usch :/

Annars så har jag eg inte tid att sitta här, har tvätt att tvätta klart å en MASSA plugg att ta tag i..it sucks

ville bara säga att jag hade de jääävligt trevligt i helgen med sovmorgon,mys med älsklingen, julmarknad, åt grekiskt med emelie, jenny å martin, såg på spex, festade på rex med gänget=guld!<3.. å allt detta på en å samma lördag!! det ni ;) de var verkligen att fånga dagen! men inte plånboken!! ååååh inte bra!! :P
(de blev en lugn söndag som ni förstår haha ;)

over and out!

en hyperstressad överbelastad övertrött marike XD

Solen har återuppstått!

Wiiiiiee vaknade så sweeet av solens ljusa strålar som ville ta sig in genom mina persienner, jag var snabbt uppe på fötter för att välkomna dom in<3!! Ååååhhh vad jag saknat solen!! Dessutom (efter jag gjort de dagliga harklingarna å utsnytningarna av näsan) så känner jag mej PIGG!! å GLAD!!! för första gången på läääänge!! Trodde jag aldrig mer skulle känna så.. man glömmer nästan bort hur underbart det är att få vara frisk när man varit sjuk ett tag.. Man skall fan inte gnälla på ngt om man har hälsan!! Hälsan och kärleken är de viktigaste sakerna vi får här i livet.

Nu skall ja ut å njuta av denna dagen

Carpe Diem...

ny vecke

efter en den underbaraste helgen på länge<3 så har de igen blivit ny vecka, ny kurs; Barns språkutveckling :) Äntligen en föreläsare som är BRA!! Känns faktiskt tom givande och roligt att gå på dom, INTE VANLIGT!

Har nu vart sjuk i mer än en vecka men antar att allt slem å sånt tar nån vecka till innan det försvinner xD har iaf bokat in mej på ridning till fredag så hoppas att ja kommer orka det! Är ju tråkigt att bara kunna ligga hemma hela tiden..

Får kanske praktisera på Gotland i vår! Har mailat med logopedmottagningen och de hon vill träffa mej dan innan julafton (trots de har julledigt då?!), kommer nog kännas konstigt å nervöst men hon vill nog mest se vad jag är för en typ :P får väl passa på att julhandla de sista kanske när man ändå skall in i smeten den dan..

Solen har försvunnit.. är bara regn å grått.. så typiskt november.. å inte kan jag träna heller så känner mej rastlös som fasen. får nog gå bort emot ersboda å titta på massa julsaker på rusta eller ngt så får ngt som piggar upp i allt de gråa :)

Idag är det ynka EN månad kvar tills ja åker heim igen!! Längtar..<3

peace out!
/marika

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0