Ännu en givande dag! :)

Idag har jag haft 1,5 timme på "terapeutiskt förhållningssätt" och sedan har jag suttit på välkomstmässan för nya studenter och gjort reklam för Arkum; akademiska ryttarklubben i umeå :) Det var väldigt givande då många blev glada bara av att se ngt med hästanknytning och få träffa hästmänniskor så det blev många glada möten. Jag hoppas även och tror att vi värvat några fler medlemmar vilket behövs :)
Igår hade jag även en jättelärorik och intressant dag då vi fick öva terapeutiskt förhållningssätt genom rollspel som vi spelade upp för klassenm filmade och analyserade tillsammans med läraren. Lite läskigt såklart men i slutändan gav det så mycket så det är helt klart värt det!
Ha en riktigt bra dag!
/Marika

6 september

Hej å hå!
riktigt intensiv dag i plugget idag. Kursen "terapeutiskt förhållningssätt" började idag och det är så himla intressant. Föreläsaren är riktigt bra och hon satte verkligen igång en hel del tankar och vi diskuterade mycket i klassen om roller i yrkeslivet, vad empati egentligen är och även hur det "professionella samtalet" ser ut. Imorgon fortsätter kursen med en heldag i rollspel, ska bli spännande och lärorikt! :)
Vi gick till kl fem idag så har inte hunnit göra så mkt ikväll, kom hem runt kl sex så va bara att äta sen gick jag en promenad med Emelie och handlade lite på vägen hem. Missade tyvärr idol men får försöka se ifatt sen. Konstigt att jag alltid fastnar för det programmet! Borde det eg inte vara ngt uttjatat nu? ;P
Även kul att träffa alla i klassen igen, de är så goa! Fick komplimanger idag både för mina nya skor och min tröja, man blir så glad då:)
Nej snart dags för sängen om jag ska orka en heldag till på sjukhuset:)
Natti natt!
/Marika

Sista dagen av sommarlovet 2011..

Hello!
Så idag har jag sista dagen av sommarlovet som varat i drygt tre månader, vart tog tiden vägen? :P Men försöker iaf njuta av att inte ha ngt "måste" sista dagen :)
Jag å älsk flög upp torsdagkväll frän ängelholm till umeå, båda flygen va sena! Jag hade lite panik när flyget från skåne va försenat pga regnväder å då vi hade ett anslutningsflyg till umeå blev de rätt tight med tiden så när vi landade sprang vi till gaten men vi hade ändå 10 min marginal :) men så ropade de ut att de skulle byta däck på planet så de skulle bli 30 min försenat.. 30 min senare ropar de ut att andra däcket oxå måste bytas så vi blev rejält sena och var hemma i lägenheten runt kl 00 istället för 22 som planerat. Men vi kom iaf fram helskinade och det är ju det som är huvudsaken:) Tycker ännu det är lite obehagligt att flyga faktiskt men när man skall till umeå är det nästan enda alternativet..om man inte vill åka tåg + båt typ två dygn :P
Undrar hur det kommer gå att väcka hjärnan igen som i princip varit på semester (förutom när ja jobbat såklart) men det krävs ju en hel del när man skall sätta sig in i "pluggträsket" igen :) Bara hoppas på att man orkar med. Dock kommer jag att ha typ tre kurser paralellt nu i början på höstterminen men det verkar dock inte vara ngn tenta så då slipper man iaf tentaångesten ett tag ;P Och för en gångs skull har jag varit duktig och beställt hem kurslitteraturen i tid så den borde komma nu i veckan:) Man kanske lärt sig ngt efter 2,5 års universitetsstudier hehe;P
Nej nu ska ja ta å pallra mej iväg till affären, skall göra lite äppelpaj ikväll tänkte jag :) Blir ju inte samma sak som om jag hade haft äpplena hemma i lärbro men har iaf fått tag på svenska äpplen, de utländska smakar ju mest bara vatten tyvärr! Snacka om att frukt och grönsaker blir trista under vintern ;( Ännu ngt som får mej att ogilla den årstiden! Vi människor kan inte vara gjorda för att leva under mörker å kyla i sådana långa perioder så alla i sverige får en stor eloge för att vi orkar med det tunga vinterhalvåret! Snacka om att människan är anpassningsbar! :)
Ha en fortsatt skön söndag allihopa!
/Marika

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0