Valborg

Hej!
Då har april gått emot sitt slut, denna månad har gått ruskigt fort! Men jag välkomnar sköna maj med öppna armar :) Bästa månaden på året! Och det är första året på 4 år som jag är hemma på min födelsedag, de senaste åren har jag varit på annan ort pga av praktik så nu ska det bli skönt att få vara i umeå, även om det roligaste ju hade varit att vara på gotland men umeå är näst bäst! ;)
Annars så är jag allmänt seg efter en riktigt skön helg full med sol :) Behövde verkligen återhämtning efter två veckors hårt arbete med forskningsplanen. Denna vecka ska jag skriva klart min absolut sista hemtentamen! :) sen kommer Emelie tillbaka ifrån Lycksele på onsdag och då ska vi fortsätta med vårt ex-jobb :)
Idag fyller Nina 26 år och hon bjuder på sushi ikväll så skall bort till henne och Daniel runt 18, och idag fyller även kusin Sebastian 17 år! Grattis till er! :)
Ha nu en riktig skön valborg! :D
MVH
Miss M.

Ex-jobbet tar form!

Hello!

Sitter nu på universitetsbiblioteket och arbetar med forskningsplanen som skall redovisas nästa fredag, låter kanske som att jag har gott om tid men det är en hel del som skall göras! Leta en massa artiklar så att man kan motivera sin studie med tidigare forskning så att panelen som skall bedöma vår idé tycker att vårt projekt är värt att göra. Samtidigt är det en mycket rolig och spännande tid! Jag och Emelie kommer ju leva och andas detta projekt ända fram till januari 2013.. det blir lite som vårt gemensamma barn haha! ;)
Annars så har ju påsken nyss varit och då var jag hemma på ön en hel vecka! Första gången på vääldigt länge. Tyvärr var det inte mkt till vår hemma och det snöade på självaste påskafton men det var hur som helst helt underbart att va på ön igen.
Nä nu får jag sluta göra annat än de jag borde ;)
Ha de så bra!
/Marika

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0