Ett dop och en begravning..

inom loppet av två dagar har jag varit med om..
Dagen då morfar begravdes så öppnade sig himlen och det kändes som änglarna grät med oss.. Det blev en väldigt stämningsfull och fin begravning. Jag träffade många släktningar som jag inte sett på flera flera år och det var så underbart att känna hur mycket det brydde sig och hur mycket fina minnen de har med morfar. I kyrkan var det väldigt jobbigt, det blir så påtagligt när kistan står där framme.. kunde inte ens läsa psalmerna, ögonen var alldeles för tårfyllda.. Men nu vet jag vart du sover morfar och att du har det bra, du har fått den eviga vilan, sov så gott!
Jag älskar dig!<3
så på lördagen va de dop för Lovisa, Lenas lilla dotter. Jag och Adrian (alex yngste bror) är faddrar och jag är så glad för det! Lilla Lovisa skötte sig jättebra i kyrkan, allt var så fint :) Hon log åt prästen och tyckte väl han såg rolig ut och hon brydde sig heller inte om vattnet på huvudet. Men så när prästen började sjunga, och tog i för kung och fosterland ja då var de inte riktigt lika roligt längre för Lovisa men de var bara en stund i slutet hon va ledsen. Så himla go liten tjej:) Sedan var de en mysig stund med mat, tårta och presentöppning i sjonhem bygdegård, trevlig dag, inte träffat Lenas släkt heller på länge så de va jättekul! :)
Nu fortsätter "vardagen" och det innebär jobb för mig tom tisdag sen är jag ledig tre dagar och då ska jag Njuuuta!
Ha en fin söndag!
/MarikaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0