Åter Ö-bo!

Hej bloggen! (Gu så fånigt det låter när man skriver så.. jaja!;)
 
Då har man åter flyttat till den gröna fina ön i Östersjön.. Denna gång för att arbeta som logoped på en skola i Visby, och det känns så himla spännande och roligt! Jag är tjänstledig från min tjänst i Sthlm och kommer att vara på Gotland i minst 6 månader vilket känns otroligt roligt! Annars brukar min tid här på ön vara helt smockfylld med aktiviteter och besök hos vänner/släkt vilket såklart är jättekul men då tappas också tjusningen med att bara få vara här och få landa, det betyder otroligt mycket! Har nog inte riktigt tagit in att jag får vara kvar här såå länge.. Amazing!! Att veta att jag t.ex. kan ha en helg att bara vara hemma och hänga utan att känna att dyrbar tid går förlorad.
 
I allt detta kaos av jobb-byte, flyttkaos mm så har jag fullständigt missat att det går mot jul! Jag vet inte vfr, men "nystarten" med att byta jobb såhär sent på året gör så att det känns för mig som att julen och allt det där redan har varit, som att vi redan är inne på år 2015.. men jag får nog försöka lugna mig lite.. för det är jag så bra på.. eller?! ;)
 
Men jag börjar som sagt att landa här, har bott här nu i tre veckor och Sthlmstempot börjar att avta.. vilket är nyttigt för mig. Det är först nu jag börjat reflektera över vilket tempo jag levt i där uppe.. O M G !! Fattar seriöst inte hur jag orkat.;P men gör man något man gillar så funkar det väl, antar jag! ^^,
 
En annan rolig sak denna lördag 22 nov 2014 är att solen behagat visa sig en stund! WOW!! Nästan glömt att den finns! Det ger hopp om livet! ;) Tänkte att jag ska ta en lång, skön promenad i naturen idag för att varva ned, tänka och hämta kraft. Ikväll ska jag kanske baka upp den där pepparkaksdegen jag gjorde i veckan innan jag smockar i mig hela degen bara.. ;) Har hunnit baka Lussekatter med (förra lördagen), har fått några sådana "bak-ryck" sen jag kom hem.. Är ju såå mycket godare att äta något man själv gjort från grunden. Sen är det bra att "tjuvstarta" lite med julbakverken annars lär jag överkonsumera dessa när vi väl är inne i december.. 
Tänk att det är första advent nästa helg, det är ju helt galet vad tiden går.. Hoppas att julstämningen infinner sig, men som man brukar säga, ju mer man jagar den, desto längre ifrån kommer man den..;P
 
Sedan så hörde rektorn på Svenska skolan i Palma, Mallorca av sig förra veckan (igen). Jag kunde ju tyvärr inte komma ifrån arbetet i höstas och nu undrade han om jag inte kunde komma till våren! Känns riktigt kul att de vill att jag ska komma tillbaka :) Jag har trivts väldigt bra där nere också. Så får hoppas att det går att kombinera med viket jag har nu.. *Hoppas!!*
 
Annars så rullar det mest på, jobbet tar såklart en del tid men det känns väldigt bra än så länge och på fritiden blir det mycket häng med vänner/familj, promenader i naturen, pyssla med hästarna/rida och så fiolspelande såklart! Även där går det framåt.. sakta men säkert! Blir verkligen roligare och roligare, ju mer jag håller på! Förhoppningsvis kommer jag att hitta någon som kan ge privatlektioner, så att jag fortsätter att utvecklas i samma takt som innan..
 
Skulle kunna skriva en hel roman om allt som hänt/händer.. men sparar detta till en annan gång..xD
 
Ha en jättefin helg!!
 
Over and out!
 
//Miss M.
 

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0