Blåbärsmjölk

gör magen glad efter ett hårt spinningpass med fokus på puls! :) gick med nina å träna spinning 55 min ikväll å de kan varit de värsta jag varit med om men jag känner mej ändå rätt nöjd nu efter att jag ens tog mej igenom de helvetet haha xD jag älskar att träna men kan fan erkänna: Jag är lat!! och dessutom rätt rädd för att ta i.. tror inte på mej själv å min kropp tillräckligt mycket tyvärr tror typ ja kommer svimma lr ngt liknande om ja gör de..så fokus nu på den mentala träningen alltså :) blir nog body balance imorn för att hitta inre fokus, balans å bli avslappnad inför tentan (ja vet hur flummigt lät inte de där men tro mej de funkar!;)
annars har det varit en mycket bra dag! Sista dagen med leila på neurolingvistiken å de vart riktigt bra!:) e fortfarande mycket som är komplicerat å jag å emlan satt efter skolan nåra timmar å gnuggade geniknölarna ihop men känns faktiskt riktigt bra! vi kom igenom en hel del å skönt å se att man fattat likadant :) blir en favorit i repris imorn!
vet inte om jag sagt ngt om helgen?! bra minne då..behöver ta mina omega 3s oftare men glömmer dem oxå höhö (töntigt skratt):P
iaf var jag en temporär strömbäckare äver helgen :) jag hälsade på min andra halva å det var så himla mysigt, lugnt å fint där ute på strömmis!<3 Älskar verkligen det stället, älskar landet överhuvud taget! När man hoppar av bussen där ute så andas jag in en gång å känner bara mej så luuugn! Helt stilla där.. nära havet å mycket fina skogar runt omkring. Jag å älsk var ute å gick i nästan två timmar i söndags!<3 de roliga är att skogen består mycket av sand men själva havet har ju ingen sandstrand så all sand verka ha hamnat på land lr ngt^^, skulle va kul å veta vfr.. ngn som vet?! Och nej, vi mötte varken älg,varg lr björn även om jag såg spår som ja nog sen avgjorde att de nog bara handla om en vanlig jycke men de vart rätt spännande där ett tag :P man e ju inte van att få sådan sällskap när man är ute å går.. fast hade de dykt upp en björn hade ja inte varit kaxig kan ja ju erkänna!
annars så gjorde vi så lite som möjligt i helgen =skööönt! hade en rätt "hård" vecka eller nej nu ljög jag nog men iaf så e de skönt att ta de lugnt på helgen^^, på lördan var vi på stan å när vi gick runt bland affärerna hörde vi på alla partier som tjoade å skrek på torget (var dagen innan valet)! å då kom vi ju på att älskling glömt sitt röstkort hemma å på söndan hade vi ingen chans att åka in till stan å komma hem igen så de vart ju inge bra :/ å hur valet gick vet vi ju alla nu..skit.!!
sen kom ja tillbaka till umeå igårmorse igen, utvilad å glad å nu är det bara slutspurten till tentan som ligger framför mej innan helgen, önska mej lycka till å håll alla tummar ni har! ja behöver det verkligen må jag säga! :)
förutom allt detta har jag rätt mycke hemlängtan å längtan efter djuren så ja skulle lätta kidnappa närmsta hund men får allt hålla mej i skinnet!^^,
Ha en skön tisdagskväll!
Kramkram
/Miss.MNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Miss M.

Jag är en 27-årig tjej som arbetar som logoped. Mina fritidsintressen är bl.a hästar, fotografering, spela fiol, läsa mm.. Välkommen till min värld!! :)

RSS 2.0